Over ons

Brasserie Retro is een modern concept midden in de binnenstad van Venlo. Brasserie Retro staat voor gezelligheid op elk moment van de dag waarbij gastvrijheid, ambiance, lekker eten en drinken – en vooral: beléven voorop staan.

Bij Retro kunt u de gehele dag terecht. Geniet van heerlijke koffiespecialiteiten en moderne lunchgerechten, van heerlijk dineren tot borrelen en hippe cocktails drinken in de loungebar. Elk moment van de dag biedt Retro de mogelijkheid om lekker te genieten.

In het prachtige interieur zit u prettig en comfortabel in een huiskamerachtige sfeer, u bewondert tegelijk ook de voorbereidingen van de chef-kok en zijn keukenteam die werken in een grote open keuken. Kiest u voor een tafel in de achter gelegen serre of bar, dan geniet u van alles wat Retro te bieden heeft bij een heerlijk haardvuur. Ook bewondert u daar de sterren door het glazen dak. Is het in de zomer lekker weer, dan gaat het dak uiteraard volledig open en dineert u letterlijk onder de sterren.

Brasserie Retro is een concept van het jonge ondernemers duo Koen Keijsers en Vera Janssen en is gevestigd in een van de gezelligste winkelstraten die Venlo rijk is. Retro is dan dagelijks geopend van 10.00 tot 23.00 uur op de Jodenstraat 49.Vraag informatie aan